MENÜ

Hörcsögsziget Tenyészet

 

Tenyészetünk célja nem a folyamatos utódnemzés,ész nélküli szaporítás,hanem egészséges, küllemben és viselkedésben a legjobb hörcsögök kerüljenek a leendő gazdikhoz.Elsősorban hobbikedvencnek,hobbitartásra adunk el hörcsögöket, de tenyésztők jelentkezését is szívesen várjuk.

Tenyészetünkben minden hörcsögnél elvégezzük a vizeletvizsgálati tesztet a cukorbetegség felismerésére.Pozitív teszttel a hörcsögöt nem ajánljuk tenyésztésre !

A tenyészetből elvitt hörcsögök mellé tartási információk,számla és származási lap(ha továbbtenyésztés a cél) jár !

 A tenyészet beltenyészetmentes.A tenyészetünk erre nagy hangsúlyt fektet,így külföldről is szerzünk be hörcsögögket,vérvonalfrissítés miatt.

 1 éves korig vannak az állatok tenyésztésben, azután hobbikedvenc státuszba kerülnek.Az anyahörcsögöknél maximum 4-5 almot engedek lehozni !!!!! 

Kizárólag hobbi- illetve tenyészállatnak adok el höriket !Játékszernek,kígyóeleségnek nem eladók a hörcsögök !

 A kishörcsögök kb: 4-5 hetes korukban  vihetőek el. Ekkor már  kézhez szoktatottak,szelídek,így gyerekek mellé is vihető,de nem játékszernek.

Kérem a leendő gazdikat még a hörcsög megvétele előtt tájékozódjanak mire van szüksége egy törpehörcsögnek és ha tudják biztosítani a megfelelő életkörülményeket akkor szerezzék be a hörcsögöt.

SZERETETTEL VÁROK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT ÉS GAZDIJELÖLTET TENYÉSZETEMBEN !

Asztali nézet